MH-PACKAGING- knowhow og professionalisme!


Siden 1995 har vi beskæftiget os med salg og servicering af  fylde – lukke- forsegling og etiketteringsmaskiner, samt tilhørende emballagehåndtering. Komplette linjer og/eller stand-alone udstyr. Fødevareindustrien og Kemisk-Tekniske industrier har i alle år været vor målgruppe. Flexibilitet og en kreativ tilgang til de mange opgaver vi har været præsenteret for, samt et solidt netværk af samarbejdspartnere og stabile agenturer gør, at vi altid er i stand til at løfte en opgave. Vores netværk gør os også i stand til at tilbyde brugt udstyr i god kvalitetet og til fornuftige priser.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for rådgivning, vejledning eller søger professionelle løsninger på konkrete problemstillinger.

GDPR - Firmaets privatlivspolitik finder du her! - and in english!
   
Ved siden af mit professionelle liv er golf min store interesse - dels som spil og leg, men primært organisatorisk, hvor jeg i gennem snart mange år var officiel turneringsleder og dommer i klub- såvel som DGU-regi. Givet mange store oplevelser gennem årene. Elsker at gå en runde på mine hjemmebane og være sammen med vennerne i den bedste golfklub i Danmark -> 
 

HOLBÆK GOLFKLUB