Brugt udstyr.

Hvis du har brug for at købe en brugt maskine eller pakkeløsning, så kan jeg tit være dig behjælpelig, og hvis jeg ikke allerede har en løsning klar, så vil jeg gennem mit finmaskede netværk ofte kunne formidle kontakten til lige netop det firma, som kan hjælpe dig. Hvis du desuden selv kommer i den situation, at du gerne vil afhænde eget udstyr, så tøv ikke med at kontakte mig. Sammen finder vi en god løsning!

Lokesvej 7, 4300 Holbæk - Denmark - CVR.: 18657031

POSEFYLDEMASKINE TIL FLYDENDE PRODUKTER

Særdeles velholdt Viking Masek posefyldemaskine - Type S-250 VFFS - sælges for kunde. Maskinen er forsynet med pumpesystem for flydende produkter. Er tidligere brugt til påfyldning af dressings, ketchup og mayonnaise. For yderligere data og information, klik her.

 

KAPSELSKRUEMASKINE

Automatisk Zalkin, type CA4 uden kapselelvator. Inkl. formatdele til 1/2, 1 og 1 1/2 L PET flasker. Kontakt Mogens Holst for yderligere informationer og/eller besigtigelse.

 

HOVMAND LIFT

1 stk Hovman Lift med 25 L kipbart kar i rustfrit stål. Velegnet som hjælpemiddel til efterfyldning af tabletter, granulater etc i fyldeanlæg. Det kipbare kar kan erstattes af platform. El-drevet Løftehøjde 1.800 mm Max belastning 70 Kg. Har aldrig været brugt og står som ny og sælges til en fair pris. Kontakt Mogens Holst for yderligere informationer og/eller besigtigelse.

Flere fotos