MH-PACKAGING - knowhow og professionalisme!

Siden 1995 har vi beskæftiget os med salg og servicering af fylde-, lukke-, forseglings- og etiketteringsmaskiner, samt tilhørende emballagehåndtering. Komplette linjer og/eller stand-alone udstyr. Fødevareindustrien og Kemisk-Tekniske industrier har i alle år været vor målgruppe. Flexibilitet og en kreativ tilgang til de mange opgaver vi har været præsenteret for, samt et solidt netværk af samarbejdspartnere og stabile agenturer gør, at vi altid er i stand til at løfte en opgave. Vores netværk går os også i stand til at tilbyde brugt udstyr i god kvalitetet og til fornuftige priser.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for rådgivning, vejledning eller søger professionelle løsninger på konkrete problemstillinger.

Medlem af Food Supply siden 2014


GDPR - firmaets privatlivspolitik på dansk, and in english!

FAKTA-BOKS

CVR: 18657031

BANK: 3208 0000343564

EMAIL: mhp@mh-packaging.dk

FRITID OG INTERESSER.

Ved siden af mit professionelle liv er golf min store interesse - dels som spil og leg, men primært organisatorisk, hvor jeg i gennem snart mange år var officiel turneringsleder og dommer i klub-, såvel som DGU-regi. Givet mange store oplevelser gennem årene. Elsker at gå en runde på mine hjemmebane og være sammen med vennerne i den bedste golfklub i Danmark - HOLBÆK GOLFKLUB.

THE TEEHOLDER

En golfrunde er god for mange ting, ikke mindst for tankevirksomheden.

I Holbæk har vi af naturmæssige årsager været nødt til at benytte måtter anbragt på platforme som teesteder. Det har i gennem årene givet en del problemer med at placere tee's i den ønskede højde, hvilket har ført til, at jeg i 2018 har udtænkt og fået fabrikeret en tee-holder, der opfylder alle de forskelligartede krav, som spillerne ønsker. Den er nu i spil på hul 9, 12 og 18 i Holbæk Golfklub - og den virker! Der er udtaget patent, så nu må vi se, hvad det fører til. Spændende har det i alt fald været! :o)