Enercon Industries Ltd.


Verdens førende brand indenfor induktionsbaseret kapselforsegling.
Ønskes en pålidelig induktionsforsegling af aluminiumsfolie på plast og glas, er Enercon det helt rigtige udstyr at vælge. Pålidelighed og markedets hurtigste forseglere, er blot et par af grundene til at vælge en Enercon Cap Sealer.
Har du spørgsmål til produkterne eller ønsker du hjælp til at skræddersy den løsning, der passer præcis til dit firma og dine behov, så tøv ikke med at kontakte mig!  

super seal

Mest populære kapselforsegler! Over 5 mia. kapselforseglinger på verdensplan. 

super seal junior

Håndholdt, men kraftig og effektiv kapselsealer til mindre produktioner og laboratorier.

super seal max.

Nyt produkt. Meget tæt forsegling, der forebygger lækager og bibeholder varens friskhed i længere tid.

super seal touch

Designet til 'high speed' pakkelinjer og innovative løsninger.

Enercon Induction Cap Sealing systemer hører absolut til de bedste induktionssvejseudstyr , som udbydes globalt. Enercon tilbyder også induktions forseglingsudstyr for påsvejsning af folie direkte på emballager inden kapselpåsætning.
Alle Enercons induktionsforseglingsudstyr fremstilles i Milwaukee, Visconsin, USA. Udstyr der sælges til bl.a. det Nordiske marked sendes først til Enercon Ltd, Aylesbury, England. I Aylesbury, UK bliver de enkelte udstyrsdele gennemgået og tilpasset, således at CE regulativet imødekommes, inden fremsendelse til slutkunden. Installation og service i de Nordiske lande tilbyder vi fra Danmark.
I 2002 indledte MHpackaging et samarbejde med Fredslund Automatik A/S, som stadig fungerer til vore kunders absolutte tilfredshed. Fredslund er altid opdateret i Enercons udstyr og på forkant med de nyeste teknologier og er dermed en værdifuld samarbejdspartner for MHpackaging.